Условия за ползване на сайта и общи условия за поръчка и доставка на стоки от сайта

Последно обновяване: август, 2023г.

Използвайки този Уебсайт, Вие приемате Условията за ползване. В противен случай нямате право да ползвате този Уебсайт и следва незабавно да преустановите използването му.

Този Уебсайт: https://alfahim.bg се поддържа от „Алфа – хим“ ЕООД, вписано в Търговския регистър при Агенция по вписванията с ЕИК: 116559138, със седалище и адрес на управление: гр. Разград, пощ. код 7200, ул. „Панайот Хитов“ № 17, с предмет на дейност: покупка, производство и продажба на ПВЦ прозорци и врати, алуминиеви прозорци, врати и фасади, стъкла и стъклопакети, стъклени системи, секционни и индустриални врати, пожароустойчиви врати, метални и охранителни ролетки, интериорни и входни врати, парапети, сенници и метални конструкции (“Собственик на уебсайта”) посочено също с „ние“, „нас“ или „наш“.

Използване на съдържанието; Ограничения; Декларация за поверителност

Вие имате право да разглеждате и разпространявате (без да променяте) съдържанието на този Уебсайт при условие, че: (а) го използвате единствено за информативни и нетърговски цели, и (б) всяко копиране на съдържанието, направено от Вас, включва предупреждение за правата на интелектуална собственост, свързани със съдържанието. Вие нямате право да копирате и/или разпечатвате информация или снимки, публикувани на Уебсайта.

Вие се съгласявате да спазвате всички приложими закони по отношение на достъпа и използването на този Уебсайт.

Собственикът на сайта има право да ползва предоставените от Вас лични данни относно географско положение и данни за контакт в съответствие с Декларацията за поверителност, която е публикувана на сайта.

Освобождаване и Ограничаване на отговорността

Този уебсайт (включително, но не само части от него или от неговото съдържание) съдържа единствено обща информация, което не представлява предоставяне на съвет или услуги.

Този уебсайт съществува с настоящото си съдържание и ние не поемаме каквито и да е изрични или косвени гаранции или ангажименти свързани с него. Ние не гарантираме, че този уебсайт ще бъде защитен, че не съдържа грешки, вируси или зловреден код, както и че поместената информация ще отговоря на дадени специфични критерии за качество и представяне.

Вие поемате риска от ползването на този уебсайт, както и отговорността от евентуални вреди, включително, но не само загуба на данни или прекъсване в ползването на дадена услуга.

Допълнителни условия

Собственикът на сайта си запазва правото да изменя тези Условия за ползване по всяко време и по своя преценка, като публикуваме изменените Условия за ползване в линка Условия за ползване (т.е. на този Уебсайт, който в момента разглеждате), или където и да било в този Уебсайт. Подобни промени влизат в сила след публикуването им, освен ако изрично не е посочено друго. Продължавайки да ползвате този Уебсайт след промените на Условията за ползване, Вие се съгласявате с промените в Условията за ползване.

Виртуален асистент

     
    Нуждаете ли
    се от помощ?