За нас

“АЛФА-ХИМ” ЕООД е създадена през 2004 г. в град Разград. Организацията е с основен предмет на дейност производство, доставка, монтаж и сервиз на PVC и Алуминиева дограма. 

Фирмата има богат практически опит в областта на алуминиевите и пластмасови конструкции и се е утвърдила като добра и търсена на пазара.
Фирмата влага само материали на известни производители, доказали се във времето, каквито са:
Производството на PVC и алуминиева дограма е организирано според класическа технология. “АЛФА-ХИМ” ЕООД разполага със собствен транспорт и собствена производствена база с всички необходими професионални машини, гарантиращи изпълнението на обектите в срок и отлично качество.
В борбата с конкуренцията “АЛФА-ХИМ” ЕООД залага на това, че в производството на PVC и алуминиева дограма влага само материали, чийто произход може да докаже и от утвърдили се във времето производители.
Във фирмата работят компетентни консултанти и технически специалисти, които проектират и предлагат оптималния вариант за изпълнение на възложените от нашите клиенти поръчки.
Всяка една част от готовия ни продукт, притежава най-доброто съотношение между качество и цена.
Изработената от нас дограма е със съвременен дизайн, отличен естетически вид, има висока топло и шумоизолация, притежава висока устойчивост на атмосферни влияния, материалите от които е изградена придават усещане за комфорт и удобство.
“АЛФА-ХИМ” ЕООД изпълнява поетите ангажименти за изработка, доставка и монтаж на дограма с необходимата стриктност по отношение на сроковете.

Осъществяваната сервизна дейност е неделима част от основните процеси в дейността на нашата фирма и един от начините да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти.
“АЛФА-ХИМ” ЕООД е създадена през 2004 г., а в края на 2016 г. е открита новата сграда с офиси и мострена зала с предлаганите продукти.